Kursus i genoplivning og akttte tilstande.

GENOPLIVNING

Akutte tilstande for tandlæger og klinikpersonale

Klinikkens personale får undervisning i genoplivning ved hjertestop, brug af hjertestarter, samt håndtering af udvalgte akutte tilstande. Kurset sikrer, at klinikken opfylder gældende formelle krav fra myndighederne.

Prisen er kr. 800 pr. deltager og kurset udbydes i Roskilde den 29. oktober, i Næstved den 5. november og i Maribo den 6. november. Alle praktiske oplysninger finder du på tilmeldingsmodulet - klik på tilmelding! Kurset er kun for medlemmer af Tandlægeforeningen/Region Sjællands Tandlægeforening og klinikkens ansatte. Begrænset deltagerantal på 80 personer pr. aften, så hurtig tilmelding tilrådes.

kursussal

Generalforsamling RSTF

Kære kollega

Vi håber at se dig til årets generalforsamling i Region Sjællands Tandlægeforening, hvor der fra bestyrelsens side er lagt op til debat a la Højlunds Forsamlingshus omkring Tandlægeforeningens Vision 2016 - se INFO. Vil du have indflydelse, vide mere eller bare være sammen me kollegaer fra din region, så kom og vær med. Vi starter med middag kl. 17:30. Kl. 18:30 går debatten i gang og varer frem til kl. 20:00, hvor den ordinære generalforsamling finder sted. Generalforsamlingen kræver ingen tilmelding, men ønsker du at deltage i spisningen, så skal du tilmelde dig via nedenstående link. Meget vigtigt, og tilmeldingen er bindende! Håber på et stort fremmøde, og på at se dig!

kursussal

Afholdte kurser

Kursusmateriale

Når du har deltaget i et kursus, hvor kursusgiver har lovet at 'frigive' sin powerpoint og noter, så vil du altid kunne finde og hente kursusmaterialet via nedenstående link!

Kursus i Datasikkerhed - kursusmaterialet ligger klar!